De Schaapjes – Eten • Drinken • Spelen

Uit eten bij De Schaapjes

Het is niet zo gek dat veel mensen De Schaapjes weten te vinden voor een gezellige dag. Je geniet van een gemoedelijke sfeer, heerlijke streekgerechten én bekende internationale gerechten. Ook is er voor liefhebbers van vis, van vlees en voor vegetarische eters het hele jaar door volop keuze. Heb je te maken met een allergie of zijn er dieetwensen in het spel? Ook daar houden we uiteraard rekening mee, zodat jij of iemand anders uit het gezelschap volledig kan worden ontzorgd.

Lunchen en borrelen in de regio van Tilburg

Zoek je naar een restaurant waar je wilt gaan eten met kerst of lekker borrelen met een verjaardag? Of ga je
graag een keer spontaan iets eten in de buurt van Tilburg? Bij De Schaapjes ben je altijd van harte welkom.
Voor de kids is er meer dan genoeg vermaak in de vorm van een grote speeltuin in de weide. En parkeren?
Dat doe je gratis voor de deur in één van de vele ruime parkeerhavens.

menukaart

Drankenkaart

Combineer uit eten in de regio Den Bosch met een wandeling in de natuur

Dat bijzonder uit eten in de regio Den Bosch en De Schaapjes haarfijn op elkaar aansluiten, is niet zo vreemd. Ben je namelijk al bekend met de unieke ligging van ons restaurant? Naast dat je geniet van een geweldig uitzicht over de velden, is het ook een leuke regio om te voet te ontdekken.
Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Landgoed Nemelaer. Natuurpoort Nemelaer staat bekend als hét startpunt voor wandel- en fietstochten door de Oisterwijkse Bossen en Vennen, de Kampina of door het landgoed zelf. Ontdek de prachtige Brabantse natuur, geniet van de rust en de ruimte en maak mooie foto’s van het middeleeuwse Kasteel Nemerlaer. Even bijkomen van een lange wandeling of fietstocht? Dat doe je natuurlijk ons restaurant of aan een tafel op het zonovergoten terras!