De Schaapjes – Eten • Drinken • Spelen

Uit eten & spelen bij De Schaapjes

Als ouder, opa, oma, oom of tante weet je het maar al te goed. Tijdens een middag uit eten met de kids, is het wel zo fijn is als er het nodige vermaak aan wordt geboden. Daarom kiezen veel gezinnen ervoor om te lunchen, te borrelen of even een drankje te doen bij
De Schaapjes. Waarom? Jong en oud heeft er, mede door de leuke speeltuin, een fantastische tijd. De speeltuin grenst direct aan het terras. Kom gezellig een keer langs op een vrije woensdagmiddag, als het weekend start op vrijdag of op een heerlijke en warme zondagmiddag.

Uit eten in de regio van Tilburg en Den Bosch

Voor uit eten in de regio van Tilburg en Den Bosch ben je bij De Schaapjes aan het juiste adres. De speeltuin in de buitenlucht is veilig én ruim opgezet. Hierdoor stuur je de kids er met een fijn gevoel op uit. Ze hebben er de tijd van hun leven en kunnen lekker ravotten, zodat je zelf heerlijk kunt genieten van een een welverdiend kopje koffie of een fijne borrel.

Een erg leuke tussenstop door de gunstige ligging

Op een zonnige en warme dag kiezen veel gezinnen en families ervoor om erop uit te trekken. Vooral de regio van de Schaapjes is erg geliefd. Het is op een steenworp afstand gelegen van Natuurpoort Nemelaer.

Dit is hét startpunt voor wandel- en fietstochten door de Kampina, de Oisterwijkse Bossen en Vennen of door het landgoed. Even een verfrissend glas ranja drinken of een goed verzorgde lunch bestellen? Je geniet er nét even wat meer van op het zonovergoten terras of in het sfeervolle en gezellige restaurant.

Dankzij de speeltuin met uitzicht over de velden, is er op het terras altijd voldoende overzicht.

De perfecte plek voor leuke partijen!

Daarnaast beschikken we over veel ervaring op het gebied van het organiseren van partijen. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres voor uit eten voor een verjaardag voor je zoon of dochter. Samen met jou nemen we het menu door en passen het helemaal naar wens aan. We reserveren een speciale plek op het terras of in het restaurant en kunnen de tafel extra feestelijk voor je aankleden.
Meer weten? Neem contact op en ontvang vrijblijvend meer informatie.