De Schaapjes – Eten • Drinken • Spelen

Uit eten & partijen gaan hand in hand samen bij De Schaapjes

Je bent bij ons aan het juiste adres voor de leukste partijen, die met een middag of avond uit eten worden gecombineerd.
Hierdoor kun je volledig worden ontzorgd en mede dankzij de locatie, met uitzicht op de velden, ben je zeker van bijzonder uit eten.
Maak kennis met de Brabantse gastvrijheid en laat je culinair verrassen door ons team.

Het feest organiseren we binnen en/of buiten

Het hele jaar door organiseer je bij ons een fantastisch feest. Jouw partij kan zowel binnen als buiten worden gehouden. Indien nodig zorgen we voor de juiste versiering om de sfeer van het feest naar een hoger niveau te tillen.

Organiseer je het feest graag buiten, maar zijn de voorspellingen erg wisselvallig? Dan denken we graag met je mee en verplaatsen het evenement, wanneer nodig, naar binnen.

Schakel ons in voor verschillende soorten partijen

Het hele jaar door staan we voor je klaar voor het organiseren van verschillende soorten partijen. Zo serveren we bijvoorbeeld een uitgebreid buffet, lekkere borrelhapjes, lange tapasplanken of een uitgebreid driegangen diner. De keuze is volledig aan jou, maar we kunnen je natuurlijk ook voorzien van een passend advies voor jouw feest. Je schakelt ons in voor onder meer een:

Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor uit eten met Kerst of uit eten met een verjaardag. Let op!
Periodes zoals Kerst, Pasen, Vaderdag en Moederdag zijn extra gewild. Geef daarom je wensen op tijd aan
ons door en we zorgen voor een arrangement op maat.

Meer weten over uit eten in de regio Tilburg en Den Bosch?

Organiseer je binnenkort ook jouw feest of evenement bij De Schaapjes?
Voor meer informatie over het organiseren van partijen, staan we graag voor je klaar. Breng een keer een bezoek aan ons restaurant of bespreek de mogelijkheden door even te bellen. Ons enthousiaste team denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat jij én je gezelschap een onvergetelijke tijd beleven.
En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om gaat als je gaat uit eten in de regio Tilburg en Den Bosch. Jong en oud verwelkomen we in het gezellige restaurant of terras van De Schaapjes!